Επικοινωνία

Προσοχή! Για να κάνετε είσοδο & εγγραφή στο site πατήστε εδώ (για registration) & είσοδο στο site πατήστε εδώ (για login). Εάν έχετε ξεχάσει το password σας πατήστε εδώ (για ανάκτηση).

Για να εισέλθετε στο site μετά την εγγραφή πρέπει να σας ενεργοποιήσει ο ADMIN (πραγματοποιείτε μέσα σε 48 ώρες το ανώτερο). Εάν αποτύχετε σε 5 λανθασμένες εισόδους (προσπάθειες για login) θα μπλοκαριστεί η ip σας (μετά πρέπει να κάνετε αλλαγή στην ip πχ. restart στο router σας.)

Εάν δυσκολευτείτε να κάνετε λογαριασμό, στείλτε μας τα στοιχεία σας, να τον δημιουργήσουμε εμείς, για εσάς. (Απαραίτητα: “όνομα χρήστη” , “email” και “password”. (password προαιρετικά εφόσον θέλετε ή σας στέλνουμε εμείς ένα προσωρινό για τα το αλλάξετε εσείς στην πορεία.)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ!!!

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΛΠ., ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΣΒΗΝΟΝΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ (ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΚΑΝ) – Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΊΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ SITE, ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΈΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ. 

Προσοχή: Τα email κατα την εγγραφή πρέπει να είναι gmail ή yahoo ή hotmail ή windowslive για να είναι αποδεκτά και να ενεργοποιηθείτε.

Για άμεση επικοινωνία παρακαλώ στείλτε μας email στο info@relaxnet.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Το Ονοματεπώνυμο σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνο σας (απαραίτητο)

Το Email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Μήνυμα

Συμπληρώστε Σωστά το Πεδίο. *Απαραίτητη Ενέργεια

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!